HNS predstavio 11 najvjernijih navijača, Andrej Pilčić iz Matulja u idealnoj momčadi

Ponedjeljak, 23. listopada 2017. 19:03 Napisao/la  SC
HNS predstavio 11 najvjernijih navijača, Andrej Pilčić iz Matulja u idealnoj momčadi


Hrvatski nogometni savez  predstavio je 11 navijača koji su prema evidencijama u sustavu prodaje ulaznica bili na najviše utakmica reprezentacije u posljednjih 5 godina.
 
Ljestvicu najvjernijih navijača predvodi Marijan Novoselac iz Komletinaca, neformalni voditelj neformalne navijačke udruge "Ludara" prepoznatljivom po slavonskim šeširima na glavama.

Na drugo i treće mjesto upisao se par gastarbajtera iz malog srednjobosanskog mjesta Paklarevo na privremenom radu u Švedskoj. Dragan Lukić i jedina navijačica na popisu, Mirjana Akrapović, s reprezentacijom su obišli cijelu zemaljsku kuglu.

Na četvrtom mjestu je Ivan Kedžo iz  Buzeta, na petom Zagrepčanin Slaven Lajtman, a slijedi ga Anton Bulić iz Stuttgarta.

Osječanin Samir Mazić je sedmi, a Darko Jelaković iz Belovara osmi.

Ljestvicu 11 najvjernijih vatenih navijača na devetom, desetom i jedanaestom mjestu zaključuju Andrej Pilčić iz Matulja, Josip Hrkać iz Žepča te Tomislav Bašić iz Zadra.

Hrvatski nogometni savez će navedenih 11 vatrenih navijača nagraditi s personaliziranim dresom hrvatske reprezentacije te sa po dvije ulaznice za predstojeću domaću utakmicu s Grčkom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.