PROSTAČKA PORUKA USKOK-u

Gospodine Bajiću, ..be se Markoviću za vašu istragu!

Srijeda, 04. siječnja 2012. 17:13 Napisao  I. V.

Istraga postaje šala-mala za nogometnu vrhušku ogrezlu u prostačku samodopadnost koju artikulira Markovićeva izjava

 

Mladen Bajić ostavlja dojam državnog odvjetnika koji misli ozbiljno! Uhićenjem Nenada Pralije nastavlja se progon sumnjivih likova u hrvatskom nogometu, klupko korupcije polako se odmotava.  Sve o čemu smo proteklih godina slušali iz povjerljivih i neimenovanih izvora polako se uprizoruje u stvarnim likovima i djelima.

Stjepan Djedović i Željko Širić, dvojica čelnih ljudi sudačke organizacije, Nenad Pralija i Neven Šprajcer, dvojica bivših direktora Splita i Karlovca, uhićeni su zbog opravdane sumnje da su namještali rezultate utakmica. Njihova eventualna krivica ima veći težinski koeficijent od krivice osuđenih u tzv. Aferi Ofsajd, kada je 15 osoba osuđeno zbog namještanja utakmica na kladioničarskim listićima. Kladioničarska mafija nije proizvod korumpiranog sustava HNS-a nego pojedinaca. Ako se ljudima koji su vodili HNS i klubove dokaže udruživanje radi počinjenja kaznenog djela, onda je korupcija proizvod nogometnog sustava!

Pitanje svih pitanja glasi: u kojem se smjeru kreće Bajićeva istraga? Državni odvjetnik je počeo odlučno i obećavajuće, od samog vrha (Djedović, Širić) HNS-a. Sada se spustio na razinu relativno marginalnih likova (Šprajcer, Pralija) i javnost nestrpljivo čeka njegov idući potez. Ako Bajićeva istraga ne krene ulaznom linijom prema vrhu HNS-a, uhićenje Šprajcera, Pralije,  raznih knjigovođa i uredskih piskarala postaje šala-mala za nogometnu vrhušku ogrezlu u prostačku samodopadnost koju artikulira Markovićeva izjava.

- ,,be mi se za Praliju i sve ostale! - kazao je Marković za Mediaservis.

Gospodine Bajiću, ..be se Vlatku Markoviću za vašu istragu!   

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.