Godišnjica smrti: Predstavnici HNS-a, Grada Zagreba i Dinama posjetili grob Vlatka Markovića

Utorak, 23. rujna 2014. 21:20 Napisao/la  SC

 Delegacija položila vijence na zagrebačkom Mirogoju 

Na prvu godišnjicu smrti Vlatka Markovića, delegacija Hrvatskog nogometnog saveza posjetila je njegov grob na zagrebačkom Mirogoju te položila vijence. Delegaciju su predvodili predsjednik saveza Davor Šuker te izvršni predsjednik Damir Vrbanović. Počast Vlatku Markoviću iskazali su i brojni drugi uglednici, uključujući i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, predstavnike Zagrebačkog nogometnog saveza te predstavnika GNK Dinama.

Marković je boje Dinama na terenu branio od 1958. do 1966. godine, a u nekoliko je navrata vodio Modre s trenerske klupe. Trenirao je između ostalih i NK Zagreb te splitski Hajduk, a 1993. godine u prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine bio je i hrvatski izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.