NITKO MU NIŠTA NE MOŽE

Evo nam od Mamića svima nedjeljom u dva!

Nedjelja, 18. prosinca 2011. 19:17 Napisao  I. V.

Što je sve Zdravko Mamić izgovorio u "Nedjeljom u dva"



Zdravko Mamić gostovao je danas u televizijskoj emisiji "Nedjeljom u dva" koju uređuje i vodi Aleksandar Stanković. Više vođen vlastitim porivima nego pitanjima voditelja, Mamić je izgovorio svašta. Prenosimo one dijelove Mamićevih izjava zbog kojih će idućih dana brujiti u javnim glasilima i oglasima:

Mamić o Hrvoju Malešu: "Ljude koje su radili ono što je napravio Maleš se zvalo cinker, druker, špija. Nikad ne bi to napravio, jer surađivanje s policijom nije moj posao. Nekoliko sam se puta našao s Malešom dok je trajala ova istraga i svaki put na njegovu inicijativu i sad vidim što mi je htio imputirati. Htio je da se nalazimo po benzinskim pumpama i skretanjima. Sve je to jasno, još od '45. Zamolio me da Dinamo ove godine Hajduku pusti kup. On je izmanipulirani i neuspješni predsjednik nestabilnog Hajduka".

Mamić o Željku Jovanoviću: "Jovanovića se ne bojim, on je za mene mali miš. Njegova retorika me podsjeća na nacističku propagandne filmove u kojima su Židovi prikazivani kao štakori. On je elementarna nepogoda. Njegovim dolaskom u Upravu Zameta, taj riječki rukometni klub je s vrha ljestvice skliznuo na dno".

Mamić o Dariju Šimiću: "Nadam se da Dario Šimić nikad neće postati predsjednik. Bio je veliki nogometaš, ali više nisam siguran da je još uvijek korektna osoba. Moram s njim raspraviti neke stvari jer neću izlaziti u javnost sa nekim pojedinostima koje ne bi bile ugodne za njega. Osnovao je kvazisindikat, koji sam podržao, ali sad vidim da je u to ušao kao multimilijuner, koji djieli lekcije tek što je izašao iz kopački i sada na krvi nogometaša gradi karijeru."

Mamić o Markoviću i Srebriću:"Marković i Srebrić su dva najčestitija čovjeka u hrvatskom sportu i do zadnje kapi krvi ću se boriti da ostanu na svojim funkcijama.  U HNS-u je stanje iz bajke, što se tiče organizacije i financija. Dok se urušava financijski svijet, HNS ima sredstava za sljedećih sedam godina. Ja i Marković se najviše trudimo da stanje u nogometu postavimo na zdrave noge. HNL je u kaljuži, a za to je odgovorno društvo, ne Marković i Mamić".

Mamić o svojim prijateljima:"Sa Širićem i Djedovićem sam u jako dobrim odnosima. Ni sa Štimcem nisam neprijatelj, uvijek se pozdravimo i komuniciramo".

Mamić o svima"Evo vam kurac svima!"

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.