Davor Šuker sazvao Izbornu skupštinu za 22. prosinca, IO podržao njegovu kandidatutu

Utorak, 21. studenog 2017. 17:44 Napisao/la  SC

Ovim potezom Šuker je praktično eliminirao pokušaj kandidature Darija Šimića, vrlo će se brzo saznati koliko je podrška Izvršnog odbora stvarno jedinstvena

Davor Šuker
Davor Šuker


Izborna Skupština HNS-a ipak se održati u prosincu.

Na sastanku  Izvršnog odbora HNS-a održanom u utorak odlučeno je da se Izborna skupština održi 22. prosinca.

Davor Šuker očito se povinuo mišljenju većine da bi otezanje samo naškodilo atmosferi tijekom priprema za SP u Rusiji.

Evo zaključaka sa sastanka Izvršnog odbora HNS-a s naglaskom na točku 3.

1. Potvrđen je ugovor između HNS-a i izbornika Zlatka Dalića o nastavku suradnje do 31. srpnja 2020. godine.

2. Produžen je ugovor s izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom do 30. lipnja 2019. godine.

3. Izvršni odbor dao je sadašnjem predsjedniku Davoru Šukeru jednoglasnu podršku za kandidaturu za novi predsjednički mandat.

4. Predsjednik saveza izvijestio je Izvršni odbor kako je sazvao izbornu sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 22. prosinca 2017. godine u 12 sati u zagrebačkom Sheratonu.

Ovim potezom Šuker je praktično eliminirao pokušaj kandidature Darija Šimića, teško je očekivati da Šimić u mjesec dana može skupiti osam potpisa i osigurati izbornu bazu.

Pozicija Marijana Kustića nije se promijenila budući da je dopredsjednik HNS-a u stalnom kontaktu s bazom prema prirodi funkcije koju obnaša.

S obzirom da je Izvršni odbor u točki 3. iskazao jednoglasnu podršku Šukeru, vrlo će se brzo saznati koliko je podrška jedinstvena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.