DALJINSKO UPRAVLJANJE

Osječki lobi i Zdravko Mamić

Subota, 13. ožujka 2021. 11:11 Napisao/la  Igor Vranić

Bjelici u Dinamu nije smetala močvara

Mamić, Šuker i Vučemilović zajedno  smijenili pokojnog Vlatka Markovića
Mamić, Šuker i Vučemilović zajedno smijenili pokojnog Vlatka Markovića

Davor Šuker nije se pojavio na sjednici Izvršnog dobora HNS-a na kojoj je Bruno Marić postao predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, predsjednik HNS-a navodno se nije osjećao dobro toga dana.

Ante Vučemilović pokušao je promijeniti ishod glasovanja prijedlogom da članovi Komisije nogometnih sudaca HNS-a sami izaberu predsjednika, prvi dopredsjednik HNS-a ostao je u manjini.

Damir Batinić podnio je ostavku na mjesto dopredsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a, protukandidatu Brunu Mariću u otvorenom pismu poručio je da ne želi biti navođen iz Međugorja gdje stoluje Zdravko Mamić.

Nenad Bjelica u zadnjem razdoblju postao je glasni kritičar središnjice:

- Ja i moja momčad i dalje ćemo se boriti pošteno i vidjeti ćemo dokle će nas to dovesti. A priče o ovom ili onom, o močvari koja vlada u našem nogometu me ne zanimaju, izjavio je Nenad Bjelica za SN.

Šukeru, Vučemiloviću, Batiniću i Bjelici zajednička je baza, sva četvorica pripadaju osječkom lobiju!

Sva četvorica kao da su odjednom zaboravili tko im je odredio mjesta u hrvatskom nogometu!

Zdravko Mamić i Ante Vučemilović zajedno su smijenili pokojnog Vlatka Markovića i postavili Davora Šukera za predsjednika HNS-a, Damiru Batiniću mentor je bio Željko Širić koji je godinama vodio posebnu brigu za pošteno suđenje Dinamu, Nenadu Bjelici nije smetala močvara kada ga je Zdravko Mamić doveo u Dinamo...

Mađarska tajkunizacija osječkog kluba ulazi u novu fazu, osječki lobi pokušava promijeniti odnose u vrhu hrvatskog nogometa,  ali povijest odnosa u hrvatskom nogometu uči da se ništa neće promijeniti.

Izvršni odbor HNS-a pod točkom "Sjaši Kurta da uzjaše Murta" umjesto Anta Kulušića za predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a postavio je Bruna Marića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.