ŠUKER DOBIO SURADNIKA

Božidar Šikić postao savjetnik

Utorak, 08. prosinca 2020. 13:09 Napisao/la  SC

Šikića izmislio  Zdravko Mamić

Božo Šikić
Božo Šikić

HNS je objavio sljedeću vijest:

Božidar Šikić, višegodišnji uspješni nogometni djelatnik, novi je savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera.

Božidar Šikić bio je aktivni nogometaš (vratar) i vrlo uspješan direktor u Dinamovoj školi nogometa, iz koje su potekli mnogi igrači koji su poslije postali standardni prvotimci Modrih, ali i hrvatske A reprezentacije.

U Nogometnom klubu Lokomotiva gospodin Šikić jedan je od glavnih nositelja uspješnih ukupnih djelatnosti, uz njegov značajan doprinos klub je iz Treće HNL došao do Prve HNL, u kojoj ostvaruje zapažene rezultate. Osim što je godinama uspješno djelovao u Zagrebačkom nogometnom savezu, Šikić je član Natjecateljske komisije i Komisije za profesionalni nogomet HNS-a. Poželimo mu uspješnu djelatnost i na novom području rada.

Uslijed odlaska s nogometne scene, funkciju savjetnika prvog čovjeka HNS-a, Davora Šukera, više neće obnašati bivši predsjednik Nogometnog kluba Osijek, Ivan Meštrović, stoji u vijesti.

Inače, Šikić je vrlo blizak Zdravku Mamiću, koji ga je postavio za čelnika Lokomotive.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.