Zoran Nižić čeka Hannover ako propadne transfer Josipa Eleza, Kinezi žele Antu Ercega

Ponedjeljak, 01. siječnja 2018. 16:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Nižić je zanimljiv bundesligašu Hannoveru 96 iako trener  Andrea Breitenreiter inzistira na dovođenju bivšeg Hajdukova stopera koji igra za aktualnog prvaka, Josipa Eleza

Zoran Nižić
Zoran Nižić Foto: www.hajduk.hr


Ante Erceg, najbolji Hajdukov igrač prvog dijela sezone i jedan od najboljih igrača HNL-a, zanimljiv  je klubovima diljem zemaljske kugle.

Danski prvoligaš Brondyi, koji su bijeli izbacili u trećem pretkolu kvalifikacija za plasman u Europsku ligu, žele u zimskom prijelaznom roku dovesti Ercega, koji je u uzvratnoj utakmici bio dvostruki strijelac protiv Danaca.

 Problem je što čelnici Brondbyia nisu baš platežno moćni, nude samo milijun eura.

 Pojavila se isto tako neslužbena informacija kako bi Erceg možda mogao karijeru nastaviti preko "Bare".
 
 Amerikanci, točnije trener momčadi  Seatle Soundersa, Brian Schmetzer,  navodno su spremni platiti Hajduku 6 milijuna na ime obeštećenja.
 
 Za sada nikakva konkretna ponuda nije stigla na Poljud.
 
 S druge strane zemaljske kugle, iz Kine, stigla je  neslužbena informacija kako su tamošnji prvoligaši Guizhou Zhicheng, koji je prvenstveno okončano na 8. mjestu, te Jiangsu Shenhuau, koji je na kraju prvenstvene utrke osvojio 12. mjesto, iskazali zanimanje za dovođenjem Ercega u svoje redove.

 Kinezi su bogati, no treba sačekati konkretnu ponudu.

 Turska je čini se obećana zemlja za hrvatske igrače.
 
 Vodeća momčad na tablici nakon prvog dijela sezone, Basakserhir, navodno je zainteresirana za Frana Tudora čija je vrijednost po transfermarktu 2,5 milijuna eura.

 Za Tudora je prema inormacija iz Turske zanimanje iskazao i Bursaspor, koji će prezimiti na 8. poziciji na prvoligaškoj tablici.
 
 Već smo napisali da Hajdukov Grk Savvas Gentsoglu karijeru  treba nastaviti u tamošnjem prvoligašu Yeni Malatysporu, koji je kraj prvog dijela završio na 10. poziciji.

 Kapetan bijelih Zoran Nižić imao je ljetos ponudu Goztepea, no vlasnik kluba Mehmet Sepila koji je osobno bio na pregovorima na Poljudu, ponudio je premalo eura tako da od toga transfera nije bilo ništa.
 
 Sada je spreman platiti više, Hajduk kapetana razmišlja pustiti za iznos koji se kreće između 1,2 - 1,5 milijuna eura.
 
 Čini se da je bogati vlasnik kluba spreman sada platiti taj iznos, Goztepe je na zimsku pauzu otišao kao šestoplasirana momčad Superlige.
 
 Nižić je zanimljiv bundesligašu Hannoveru 96 iako trener  Andrea Breitenreiter inzistira na dovođenju bivšeg Hajdukova stopera koji igra za aktualnog prvaka, Josipa Eleza.
 
 Ako se Hannover ne dogovori s Elezom, koji ima i drugih inozemnih ponuda, Nižić je spreman nastaviti karijeru u Bundesligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.