Znakovita šutnja: Čelnici Hajduka pišu priopćenje u vezi suđenja na Kantridi

Nedjelja, 02. rujna 2012. 16:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Umjesto da su  već poslije utakmice najoštrije reagirali na suđenje Križarića, u Hajduku pišu priopćenje. Svaki daljnji komentar je suvišan

Hvala lijepo, te dvije riječi izrekao je trener Hajduka Mišo Krstičević na presici poslije pobjede Rijeke nad Hajdukom. Potom je  napustio je prostoriju što je izazvalo negodovanje predstavnika sedme sile.

Riječani su do tri boda došli iz nepostojećeg kaznenog udarca, dvoboj Mujanovića i Jozinovića dogodio se izvan kaznenog prostora, no glavni sudac je procijenio da se zbio unutar „šesnaest metara“ i pokazao je na bijelu točku. Kreilach  je bio siguran realizator, što je u konačnici domaćinu donio tri važna boda.

Bez obzira što su Splićani kućama vratili u ranim jutarnjim satima nedjelje očekivalo se da sazovu konferenciju za medije na kojoj bi Krstičević javno izložio  sve što se događalo tijekom devedeset minuta Jadranskog derbija.Umjesto presice  na Poljudu je zavladala tišina. Trener i igrači ne smiju bez odobrenja kluba komentirati događanja na riječkom travnjaku. Dobili smo informaciju  da će  se tijekom  ponedjeljka klub oglasiti službenim priopćenjem. Umjesto da su  već poslije utakmice najoštrije reagirali na suđenje Križarića, u Hajduku pišu priopćenje. Svaki daljnji komentar je suvišan.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.