Zlatko Dalić: Znam što se me čeka ako postanem sportski direktor Hajduka

Subota, 21. prosinca 2013. 20:04 Napisao/la  Ivan Jelić

Pričao sam uz kavicu s predsjednikom kluba Marinom Brbićem, dogovorili smo se da se nađemo poslije božićnih blagdana kako bismo pokušali naći zajednički jezik, kaže Dalić

Zlatko Dalić najozbiljniji je kandidat za novog sportskog direktora Hajduka nakon što je obavio razgovor s predsjednikom bijelih Marinom Brbićem:

- Pričao sam uz kavicu s predsjednikom kluba Marinom Brbićem, dogovorili smo se da se nađemo poslije božićnih blagdana kako bismo pokušali naći zajednički jezik. Ja ću mu iznijeti moje viđenje možebitnog rada u klubu kao sportskog direktora, isto tako želim čuti njegovo promišljanje. Zanima me povratak u Hajduk, sigurno je da ću se kad-tad vratiti na Poljud. Vidjet ćemo hoću li se vratiti na mjesto sportskog direktora ili trenera. Svjestan sam da me čeka „krvav„ posao ako se dogovorimo. Dokazao sam se radeći pet godina u Varteksu, jednu sezonu u Rijeci, Slaven Belupu, četiri godine bio sam član stručnog stožera U-21 reprezentacije Hrvatske. Što se tiče Hajduka, mislim da se već tijekom zimskog prijelaznog roka   treba početi slagati momčad za novu sezone, kaže Dalić.

Dalić je posljednje tri godine proveo radeći u Saudijskoj Arabiji:

- Imam nekih ponuda iz Saudijske Arabije i UAE, ostvario sam tamo sjajne rezultate. Kao trener Al Faisalyja iz Harmana u sezoni 2010/11 proglašen sam trenerom godine. Bio sam trener Al Hilala, te izbornik olimpijske reprezentacije Saudijske Arabije. Nisam u situaciji da „pod mus„ moram prihvatiti ponudu Hajduka, no uvijek je lijepa spoznaja da vas klub u kojem ste stekli igračku afirmaciju želi dovesti, u konkretnom slučaju za sportskog direktora, zaključuje Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.