BILI TIĆ ČEKA PRILIKU

Zašto Mišo Krstičević ne vjeruje Tomislavu Kišu?

Nedjelja, 30. rujna 2012. 16:51 Napisao/la  I. J.

Tomislav Kiš je prošle godine bio prvi strijelac juniora Hajduka u Prvoj ligi

Na subotnjem derbiju protiv Dinama, u kojem je Hajduk poražen 1:3, trener Mišo Krstičević umjesto Bencuna u igru je uveo šesnaestogodišnjeg Josipa Bašića mladog kapetana kadetske reprezentacije Hrvatske i to kod negativnog rezultata za bijele. Bilo je logičnije da je u igru ubacio Tomislava Kiša, najboljeg strijelca minulog juniorskog prvenstva. Kiš je tada postigao ukupno 22 gola, a bili tići osvojili su naslov.

Najveći dio sezone Krstičević je vodio juniore, dok nije naslijedio Krasimira Balakova na klupi prve momčadi. Kiš mu je bio najbolji strijelac i ponajbolji igrač. Na konferencijama za novinare ga stalno spominje i izvinjava mu se putem medija što mu još nije pružio priliku. Derbi u Maksimiru bila je idealna prilika da Kiša od prve minute ubaci u vatru. Zašto Krstičević ne vjeruje Kišu? Razlog(e) zna samo on.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.