Ivan Vuković uoči kup-uzvrata: Vjerujem da ćemo u srijedu Slaven Belupo četvrti put pobijediti

Ponedjeljak, 15. travnja 2013. 16:09 Napisao/la  Ivan Jelić

-  Iako imamo rezultatsku prednost iz prve utakmice, još ništa nije gotovo. Belupo nema što izgubiti, u prvenstvu su zaostali za momčadima koje se bore za Europsku ligu, objašnjava kapetan Maloča uoči uzvrata polufinala Kupa

Hajduk u srijedu na Poljudu (19 sati) dočekuju Slaven Belupo u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Splićani su prije tjedan dana slavili na gostovanju rezultatom 1:2 i tako širom otvorili vrata plasmana u finale natjecanje koje žele osvojiti:

- Realnost je da jednog dana otiđem iz Hajduka u neki inozemni klub. Ove sezone igram dobro, meni se nigdje ne žuri. Što se mene tiče volio bih cijeli život ostati u Hajduku, posebice kada bi momčad osvajala trofeje, objašnjava Ivan Vuković.

U svlačionici bijelih priča se o prvenstvenom golu broj 4.000. Još jedan nedostaje u protivničkoj mreži do te brojke:

- Ne krijem da bih volio da ja budem strijelac toga povijesnog zgoditka, no ako to ne ostvarim neću biti tužan.

Riječ dvije o uzvratu sa Belupom:

- Ove sezone tri puta smo ih pobijedili, vjerujem da ćemo u srijedu četvrti puta biti bolji od njih. Iskreno, teško da nas mogu iznenaditi. Zna se naš cilj, želimo osvojiti Rabuzinovo sunce, na kraju će Vuković.

Na presici je bio i kapetan Mario Maloča koji se najprije osvrnuo na pobjedu protiv Cibalije:

- Po medijima se samo piše kako smo oba gola postigli iz nedozvoljene pozicije. Mislim da smo bili puno bolji i da smo zasluženo osvojili sva tri boda.

Maloču puno više zanima sraz sa Belupom:

- Iako imamo rezultatsku prednost iz prve utakmice, još ništa nije gotovo. Belupo nema što izgubiti, u prvenstvu su zaostali za momčadima koje se bore za Europsku ligu, stoga im je jedino preostalo da nas pokušaju u srijedu na Poljudu iznenaditi. Svjesni smo važnosti toga dvoboja stoga će od prve minute maksimalno agresivno ući u utakmicu. Gosti trebaju postići dva gola, zato će trebati zaigrati otvoreno što će našim napadačima ostaviti dosta slobodnog prostora. Naša obrana primila je najmanje gola ove sezone, vjerujem da ćemo i srazu sa Belupom biti na visini zadatka, kazao je Maloča.

Kako bi na Poljud privukli što više gledatelja čelnici kluba odlučili su sniziti cijene ulaznicama, tako da će cijena ulaznica za sva mjesta na tribinama iznositi 40 kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.