AKCIJA UPRAVE HAJDUKA

Poziv navijačima na miran prosvjed protiv HNS-a

Četvrtak, 20. rujna 2012. 08:34 Napisao/la  I. J.

Priopćenje završava načinom na koji su završavali proglasi u bivšoj državi: U nedjelju od 19 sati svi na Poljud!

Na službenoj stranici Hajduka pojavilo se priopćenje u kojem klub poziva navijače da u nedjelju navečer u što većem broju dođu na Gradski stadion podržati svoje ljubimce u ogledu sa trenutno drugoplasiranim Slavenom Belupom. Prvi puta u 101-godišnjem postojanju čelnici kluba priopćenjem pozivaju navijače da dođe na utakmicu. Svašta!

 

Priopćenje je podijeljeno na tri dijela. U prvom dijelu Splićani se ponovno osvrću na sudačke pogreške na utakmicama protiv Lokomotive, Rijeke i Intera (Zaprešić) o čemu se već poslali priopćenja na sve relevantne nogometne adrese. Jedino ih nisu poslali na adrese predsjednika države Ive Josipovića, koji je hajdukovac, i premijera Zorana Milanovića .

 

U drugom dijelu su bez ikakvih valjanih argumenata napali UEFA-u zbog izrečene novčane kazne radi zapaljenih bengalki na utakmici protiv Skonta, koja je odigrana Poljudu. UEFA je prije utakmice protiv Skonta najavila mogućnost da će Hajduk biti ponovno kažnjen ako se publika bude nesportski ponašala kao na utakmici protiv Intera iz Milana.

 

U trećem dijelu čelnici gotovo da mole svih koji navijaju za bijele da dođu u sudbonosnim trenucima za klub u što većem broju na stadionu i tako svojom brojnošću na tribinama u nedjelju iskažu miran prosvjed protiv vodećih ljudi HNS-a, sudačke organizacije i svih onih koji su se prema njihovom mišljenju urotili protiv Hajduka. Priopćenje završava načinom na koji su završavali proglasi u bivšoj državi:

 

U nedjelju od 19 sati svi na Poljud!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.