U subotu NO Hajduka, Vejiću 300 tisuća eura za raskid ugovora

Četvrtak, 23. veljače 2012. 14:04 Napisao/la  S. T.

Najvažnija točka dnevnog reda trebala bi biti rasprava o izvješću revizorske kuće koja je obavila dubinsko snimanje financijskog stanja kluba. Prema neslužbenim informacijama koje su procurile u javnost splitski klub nalazi se u izuzetno teškoj financijskoj situaciji

Dan prije subotnjeg prvenstvenog ogleda s Istrom 1961 na početku drugog dijela sezone na Poljudu će zasjedati Nadzorni odbor. Predsjednik NO-a Josip Paladino održat će sastanak s klupskim povjerenicima. Najvažnija točka dnevnog reda trebala bi biti rasprava o izvješću revizorske kuće koja je obavila dubinsko snimanje financijskog stanja kluba.

Prema neslužbenim informacijama koje su procurile u javnost splitski klub nalazi se u izuzetno teškoj financijskoj situaciji. Isto tako Nadzorni odbor trebao bi prihvatiti prijedlog raskida ugovora s Hrvojem Vejićem  Predsjednik Hrvoje Maleš dogovorio je s igračem da mu u narednih godinu dana klub isplati 300  tisuća eura.

 

 

 


 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.