IGOR TUDOR TVRDI

Neki igrači nisu ni za B momčad Hajduka

Nedjelja, 30. studenog 2014. 09:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Vršajević pomoćnom sucu rekao da je magarac


Igor Tudor bio je vrlo oštar nakon poraza od Zagreba, trener Hajduka nije štedio pojedine igrače:

- Ružan poraz! U prvom poluvremenu igrali smo solidno, dok smo u drugom bili jako loši. Nisam očekivao da ćemo doživjeti poraz iako je Zagreb odigrao dobru utakmicu, imaju kvalitetnu momčad. Jasno da sam razočaran, poraz nam se nije smio dogoditi na dan kada su navijači na Rivi još jednom pokazali koliko vole klub. Igrači koji su ušli sa klupe izgledali su kao da su pali sa Marsa. Mnogi samo zato što nose bijeli dres misle da su igrači za Hajduk što po kvaliteti nisu. Ni kada igraju za B momčad ne prave razliku, što dovoljno kazuje koliko su kvalitetni. Gotal, Anđelković, Bencun, Maloku... nisu ništa bolji od Krovinovića, Stepčića, Bobana, koji bi bez problema mogli igrati u Hajduka. Osim toga nije štimalo u veznom redu, Vlašić i Sušić nisu bili na razini koju sam od njih očekivao. Ubuduće će igrati oni koji mogu trčati, a ne oni koji imaju navodno kvalitetu, a ne trče. Ozljede Mezge i Maglice su nas poremetile, no nitko nema opravdanja za poraz. Kako igrači, tako i ja kao trener, zaključio je Tudor.

Po završetku susreta Avdija Vršajević verbalno je napao pomoćnog suca na putu prema svlačionici, isti je sudac signalizirao da je Maglica u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada mu je Kouassi poslao loptu:

- Sakrij se u rupu, magarac jedan!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.