TROJICA IGRAČA OTPALA Igor Tudor: Svaki menadžer i menadžerčić gura svoga

Petak, 14. veljače 2020. 20:32 Napisao/la  Toni Bilić

U Koprivnicu nisu krenuli  kapetan Caktaš koji je virozan, Nejašmić je izgubio mjesto standarnog igrača, te mladi Blagaić

Mijo Caktaš
Mijo Caktaš

Hajduk u subotu gostuje u Koprivnici gdje ga u prvenstvenom dvoboju čeka sraz sa domaćinom Slaven Belupom.

Od ranije je bilo poznato da trener Igor Tudor ne može računati na pocrvenjelog Mujakića, mladog stopera Radića kojem je u jednom dvoboju sa igračem Lokomotive u prošlom kolu slomljen nos.

Na put nisu krenuli niti trojica igrača, kapetan Caktaš je virozan, Nejašmić je izgubio mjesto standarnog igrača, te mladi Blagaić.

Zanimljivo je da sva trojica surađuju s menadžerskom agencijom čiji je vlasnik otac jedan od spomenutih igrača.

Trojica spomenutih igrača stjecajem okolnosti otpali su s popisa putnika na kraju dana u kojemu je Tudor na presici ovako odgovorio na novinarsko pitanje ima li klanova u svlačionici ili su to samo menadžerske priče:

- To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić gura svoga, u tom svijetu ima svega i svačega... Svatko brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim tako nešto ću zadaviti sve, figurativno rečeno. Zadavit ću sve koji će staviti svoje interese ispred ekipe i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja, nego Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati, kazao je Tudor.

Inače, s istom agencijom surađuje i Tekić, koji je otišao na posudbu u Varaždin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.