Trener Hajduka Krstičević: U ovom trenutku igrači imaju snage za 60 minuta pravog ritma

Petak, 13. travnja 2012. 13:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne bih volio da se ozljede "starijih" igrača dovode u kontekst treninga, jer to po mom sudu nije logično, smatra trener Hajduka

Trener Hajduka, Mišo Krstičević, poznat je kao stručnjak koji od igrača traži maksimalan angažman na svakom treningu, svakoj utakmici. "Nabio" je Hajdukovim profesionalcima jak ritam od prvog treninga otkako je preuzeo momčad. Neki igrači, prije svega oni stariji, taj ritam ne mogu pratiti. Zbog ozljeda "Ahilove tetive" u Osijeku neće istrčati Drago Gabrić, dok su zbog problema s listom mišića izvan stoja braća Anas i Ahmad Sharbini.

- Ne bih volio da se ozljede "starijih" igrača dovode u kontekst treninga, jer to po mom sudu nije logično. Istina, mlađi igrači napore bolje i lakše podnose, iako moram reći kako i "stariji" igrači odlično rade. Istina je vrlo jednostavna - za vrhunski nogomet moraš biti vrhunski pripremljen. Vodim se tom mišlju i želim imati igrače koji će svih 90 minuta moći trčati "gore-dolje", u oba pravca, igrajući ofanzivno i defanzivno. Nitko nije glup pa da ne bi vidio kako u ovom trenutku igrači Hajduka imaju snage za 60, najviše 65 minuta igre u agresivnom, jakom ritmu, rekao je Krstičević.

Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u "utrobi Poljuda", unutar svlačionica, među igračima, gledajući cjelokupnu situaciju koja u klubu i oko njega vlada posljednjih dana i mjeseci. Naša je obaveza, bez obzira na ime protivnika i mjesto gdje se utakmica igra, učiniti sve da osvojimo tri boda. Tako će biti i u Gradskom vrtu, zaključio je Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.