Trener Hajduka Krstičević: Sudac Vučkov je morao isključiti tri igrača Osijeka

Petak, 20. travnja 2012. 13:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Sudac Domagoj Vučkov nas je drastično oštetio u dvoboju sa Osijekom koji je odigran prošle subote u Gradskom vrtu. Prva tri starta domaćih igrača bila su za crveni karton, smatra Krstičević

Prije nego što je trener Hajduka Mišo Krstičević kazao nešto više o subotnjoj utakmici protiv Lučkog, u trenutku održavanja presice (započela je u 11.45 sati nap.a.)još se nije znalo hoće li se utakmica odigrati pred praznim tribinama ili će gledatelji moći ući na stadionu u Poljudu, pogledati utakmicu. Krstičević se osvrnuo na suđenje suca  Domagoja Vučkova koji je sudio dvoboj Osijek - Hajduk (2:1):

- Sudac Domagoj Vučkov nas je drastično oštetio u dvoboju sa Osijekom koji je odigran prošle subote u Gradskom vrtu. Prva tri starta domaćih igrača bila su za crveni karton. Osim toga prije drugog gola Osijeka, kapetan domaćina Smoje igrao je rukom, Vučkov je već stavio zviždaljku u usta ali se nije oglasio, a Šorša je zatresao našu mrežu. Četvrti sudac Ivan Bebek na našu protestnu reakciju samo je klimnuo glavom, i on je bio svjestan kako je Vučkov pogriješio. Moji mladi igrači nisu znali odgovoriti na agresivnost Osječana. Isto tako, prije izjednačujućeg gola Slaven Belupa u Koprivnici bio čisti prekršaj nad našim igračem, Vučkov je i tada stavio zviždaljku u usta ali nije ništa dosudio. Protiv Karlovca nam je pomoćni sudac poništio regularni zgoditak zbog navodnog zaleđa našeg igrača iako je snimka pokazala da nije bilo niti govora o nedozvoljenoj poziciji, nabrojio je neke od sudačkih pogrešaka, barem po njegovom viđenju, trener Hajduka Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.