Trener Hajduka Krstičević: Sudac Vučkov je morao isključiti tri igrača Osijeka

Petak, 20. travnja 2012. 13:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Sudac Domagoj Vučkov nas je drastično oštetio u dvoboju sa Osijekom koji je odigran prošle subote u Gradskom vrtu. Prva tri starta domaćih igrača bila su za crveni karton, smatra Krstičević

Prije nego što je trener Hajduka Mišo Krstičević kazao nešto više o subotnjoj utakmici protiv Lučkog, u trenutku održavanja presice (započela je u 11.45 sati nap.a.)još se nije znalo hoće li se utakmica odigrati pred praznim tribinama ili će gledatelji moći ući na stadionu u Poljudu, pogledati utakmicu. Krstičević se osvrnuo na suđenje suca  Domagoja Vučkova koji je sudio dvoboj Osijek - Hajduk (2:1):

- Sudac Domagoj Vučkov nas je drastično oštetio u dvoboju sa Osijekom koji je odigran prošle subote u Gradskom vrtu. Prva tri starta domaćih igrača bila su za crveni karton. Osim toga prije drugog gola Osijeka, kapetan domaćina Smoje igrao je rukom, Vučkov je već stavio zviždaljku u usta ali se nije oglasio, a Šorša je zatresao našu mrežu. Četvrti sudac Ivan Bebek na našu protestnu reakciju samo je klimnuo glavom, i on je bio svjestan kako je Vučkov pogriješio. Moji mladi igrači nisu znali odgovoriti na agresivnost Osječana. Isto tako, prije izjednačujućeg gola Slaven Belupa u Koprivnici bio čisti prekršaj nad našim igračem, Vučkov je i tada stavio zviždaljku u usta ali nije ništa dosudio. Protiv Karlovca nam je pomoćni sudac poništio regularni zgoditak zbog navodnog zaleđa našeg igrača iako je snimka pokazala da nije bilo niti govora o nedozvoljenoj poziciji, nabrojio je neke od sudačkih pogrešaka, barem po njegovom viđenju, trener Hajduka Mišo Krstičević.