Trabzonspor namjerava ponuditi 2,5 mil. eura za Marija Maloču, Milu Nižetiću sporazumni raskid ugovora

Ponedjeljak, 31. prosinca 2012. 09:50 Napisao/la  Ivan Jelić

Turski Genclerbirligi zainteresiran za Franka Andrijaševića

Turski prvoligaš Trabzonspor trebao bi narednih nekoliko dana poslati ponudu za kapetana bijelih Marija Maloču. Neslužbeno, Turci su spremni platiti cca 2,5 milijuna eura odštete bijelima.

Najbolji pojedinac u prvom dijelu prvenstva, Franko Andrijašević, zanimljiv je mnogim europskim klubovima. Turski Genclerbirligi navodno ga želi dovesti u svoje redove.

Bivši sportski direktor bijelih iz uprave Hrvoja Maleša, Milo Nižetić, još je u klubu ali ga se odavno ništa ne pita. Nema ga novoj kadrovskoj križaljci predsjednika Marina Brbića, klub će mu ponuditi sporazumni prestanak radnog odnosa kao što je to učinio s bivšim predsjednicima Malešom i Grbićem te članom Uprave Cicarellijem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.