Tonći Kukoč: Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti

Subota, 01. listopada 2022. 12:06 Napisao/la  SC
Tonći Kukoč
Tonći Kukoč

Tonći Kukoč oglasio se na Facebooku nakon što je Tonino Teklić postigao atraktivan pogodak za Varaždin u pobjedi protiv Istre 1961:

- Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom, zar je moguće onda da nismo mogli istrpjeti našega igrača, iz omladinskoga pogona, Teklića? Bar posudba, pa povratak u klub, a ne da ga se pusti i raskine ugovor sa njim. Eduok potpisao ugovor 2019., i u 3 godine odigrao 36 utakmica, uzeo Hajduku više od 1,5 milijuna eura. Što je doprinio Hajduku? Ništa, više su žene koje čiste, peru i kuhaju doprinijele za klub. I nažalost on je jedan od mnogih. Nitko ne može sa sigurnošću reći da će klub zaraditi na mladom igraču, ali Teklić je sigurno taj za kojega se isplati riskirati sve. U Varaždinu trljaju ruke i zahvaljuju se Mindagasu ili kako se već zove. Naravno da Varaždin zadovoljno trlja ruke. Većina mu je predviđala borbu s Istrom za ostanak u HNL-u, a evo njega s Teklićem kao tihim vođom na četvrtom mjestu, bori se za Europu, napisao je igrač Opatije, koji je igrao za Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.