TAOCI NAVIJAČA

Hajduk odbio igrati zbog straha od Torcide

Subota, 22. studenog 2014. 16:50 Napisao/la  SC

Čelnici Hajduka priznali delegatu da bi igranje utakmice za njih bio ozbiljan problem

 

Da je Hajduk postao taoc navijača nije nikakva novost! Novost je da navijači  određuju hoće li Hajduk uopće igrati utakmice, što je povijesni presedan u hrvatskom nogometu. Prema izvještaju delegata jasno je da čelnici Hajduka postupaju po napucima navijačke skupine: 

Prema izvještaju delegata Lina Roše iz Vodnjana, Brbić,  Tudor, Vučević i još nekoliko osoba iz Hajduka tražili su od delegata i kontrolora Kukića da se utakmica odgodi ili da se početak prolongira za sat vremena, jer su imali dojavu da njihovi navijači imaju problem s dolaskom na utakmicu. Delegat i Kukić objasnili su to nisu opravdani razlozi za odgodu utakmice prema propozicijama natjecanja i pravilniku o nogometnim natjecanjima HNS-a. Čelnici Hajduka napomenuli su da je to za njih ozbiljan problem, te da će se vidjeti što učiniti.

U 14:55 sati ponovno je obavljen razgovor u prostoriji delegata sa predstavnicima Hajduka, uz Brbića sastanku je nazočio član Nadzornog odbora Pavasović-Visković, službeni predstavnik Mikulandra, Vučević i još nekoliko osoba s obilježjima Hajduka, te sudac Conjar, povjerenik za sigurnost Cvrk i Antolić. Pavasović Visković najavio je mogućnost da se utakmica neće igrati ako se njihovi navijači ne puste na tribinu. Tražio je od rukovoditelja osiguranja i od delegata da se prolongira početak utakmice. Delegat Roše objasnio je da postoji pravilnik o nogometnim natjecanjima koji delegat mora poštivati, te da njihovi zahtjevi nisu u skladu s pravilnikom. Predstavnici Hajduka izašli su iz prostorije, Mikulandra je uzeo knjižice i rekao da Hajduk utakmicu neće igrati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.