Svi su protiv Zdravka: Torcida tijekom proslave rođendana zaželjela da Mamić završi iza rešetaka

Nedjelja, 26. listopada 2014. 18:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Torcida izvjesila transparent: "Ne bi bilo lipše čestitke nego da nas Zdravko  gleda iza zatvorske rešetke"


Torcida je na utakmici  Treće lige između Hajduka II i Primorca 1929, koju su bijeli riješili u svoju korist rezultatom 3:1, proslavila svoj 64. rođendan. Utakmica se igrala na stadionu Poljud, koji je u subotu zjapio prazan tijekom utakmice Hajduka i Lokomotive. U nedjelju se okupilo oko 4000 tisuće navijača Hajduka, koji su razvili veliki transparente  uz navijačke pjesme i neizostavno skandiranje HNS-a.

Po dolasku na poljudski stadion navijači Hajduka razvili su navijačke zastave, izveli prigodnu koreografiju i bodrili  igrače u bijelim dresovima. Pri kraju prvog dijela podignuli su transparent na kojem je pisalo "Ne bi bilo lipše čestitke nego da nas Zdravko  gleda iza zatvorske rešetke".

Pljeskom su navijači ispratili svog novog ljubimca, Ukrajinca Artema Milevskog, koji je u subotu u srazu sa Lokomotivom zabio drugi gol za Hajduk i tako spasio momčad od poraza zajedno s mladim Malokuom. Milevski i Maloku bili su strijelci i protiv Primorca 1929.

HAJDUK II: Grbić, Bašić (Z. Milić 46), Bosančić, Nižić, Domej, Ljubičić, Hairlahović, Vuković, Bencun (Mastelić 80), Maloku, Milevski (Mujan 65).

PRIMORAC 1929: Bender, Španjić, Milić, Mić, Boljat (Turić 51), Jurjević-Škopinić, Hajder, Ćaleta, Tadić, Grković (Visković 80), Barač (Tomaš 62).

Utakmica 12. kola 3. HNL: Hajduk - Primorac 3:1 (Maloku 32, Milevski 53-11m, Bencun 62/Grković 55-11m)