Šutnja na Poljudu, Hajduk se pribojava Dinama uoči derbija

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 14:46 Napisao/la  Ivan Jelić

"Bijeli" se, definitivno, boje subotnjeg derbija, pogotovo nakon posljednjeg lošeg izdanja u gradskom derbiju sa Splitom, koji je završio 1:1

Dinamova prednost od deset bodova u odnosu na Hajduk u potpunosti je "umirila" sva događanja na Poljudu, uoči najvećeg hrvatskog derbija koji se igra u Maksimiru. Hajduk, ali i Toricda su neuobičajeno "tihi", vjerojatno više nitko ne vjeruje u čudo i sustizanje Dinama. Iako se čuda ponekad događaju. Ipak, unatoč velikoj, vjerojatno i nedostižnoj bodovnoj prednosti Zagrepčana, Hajduk će se maksimirskog juga imati podršku svojih vjernih navijača.

Bit će to "navijanje iz dišpeta", Torcida želi Bad Blue Boysima pokazati da su barem tribine mjesto gdje su Splićani jači. Da je situacija na ljestvici drugačija, izjava nesuđenog igrača Hajduka, Josipa Šiminuća, koji je nakon pobjede nad Lučkim poručio "a sad idemo satrati Hajduk", izazvala bi "buru" u Splitu. Ovako, nikakva reakcija se nije dogodila. Logično, Hajduk se mora "pokriti ušima", jer u posljednje vrijeme ne briljira, blago rečeno. "Bijeli" se, definitivno, boje subotnjeg derbija, pogotovo nakon posljednjeg lošeg izdanja u gradskom derbiju sa Splitom, koji je završio 1:1.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.