Stanko Poklepović: Došli smo do zaključka da smo napravili krivu mješavinu cementa

Petak, 10. travnja 2015. 19:43 Napisao/la  I. J.

Činjenica je i istina je da smo loši drugi dio, mi ćemo se probati iskoprcati, kaže Poklepović uoči utakmice protiv Istre

Trener Hajduka Stanko Poklepović bio je poprilično neraspoložen pred utakmicu protiv Istre u Puli koja će se igrati u subotu od 17 sati.

- Lijepa i važna utakmica, 1000. u HNL-u. Analizirao sam stanje, kroz vaše ispise i zapise uvijek tražite krivca, pa smo tako i mi u svlačionici potražili krivca, došli smo do zaključka da smo napravili krivu mješavinu cementa, umjesto 2 na 1, stavit ćemo mješavinu pjeska i žala 3 na 1. Fali igrača, Jozinović je otpao, pa nam je prosjek godina sada 25 godina, 6 mjeseci i 3 dana, kaže Poklepović.

Uzroke loših igara je pronašao u čudnim razlozima.

- Milevskom pada kosa pa ne vidi! Rekao sam i da drukčije vežite špigete, umjesto da vežu čvor odzada, neka vežu sprijeda, kaže Špaco.

Koliko god Poklepović bio kontradiktoran, Hajduk je posljednja momčad na ljestvici proljetnog dijela prvenstva.

- To je točno da smo najlošiji, mogu i ja biti krivac, ja sam rekao da preuzimam odgovornost. Činjenica je i istina je da smo loši drugi dio, mi ćemo se probati iskoprcati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.