Srđan Andrić postao šef omladinske škole Hajduka, u četvrtak službeno predstavljanje

Srijeda, 19. ožujka 2014. 14:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Želio bih se zahvaliti sportskom direktoru Vučeviću i predsjedniku Brbiću, koji su mu ponudili mjesto šefa omladinske škole kluba, kaže Andrić

Srđan Andrić novi je šef omladinske škole Hajduka, objavio je klub sa Poljuda na svojoj internetskoj stranici. Bivši igrač i kapetan bijelih prihvatio je poziv sportskog direktora Gorana Vučevića da preuzme mjesto šefa omladinske škole nakon što je prije nekoliko mjeseci Zdravko Marić odstupio sa te funkcije. Andrić je upisao Višu trenersku školu:

- Sretan sam što sam se vratio u Hajduk. Želio bih se zahvaliti sportskom direktoru Vučeviću i predsjedniku Brbiću, koji su mu ponudili mjesto šefa omladinske škole klub. Za mene je to velika čast i obveza. Hajdukova škola uvijek je bila prepoznatljiva po svom radu, mnogo je klasnih igrača poniklo u toj školi. Svidio mi se koncept rada, koji su mi izložili čelnici kluba i nisam se dvoumio da prihvatim njihovu ponudu, kaže Andrić koji će u četvrtak biti službeno predstavljen novinarima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.