Srđan Andrić, novi voditelj omladinske škole Hajduka: Ovo je prilika koja se ne propušta

Četvrtak, 20. ožujka 2014. 13:12 Napisao/la  SC

Goran Vučević je imao ideju da ja preuzem ovaj posao, inzistirao je na tome. Odlučio sam prihvatiti taj izazov. Iskreno, nisam mislio ovo raditi kada sam okončao igračku karijeru, rekao je Andrić

Srđan Andrić u četvrtak je i službeno predstavljen kao novi voditelj omladinske škole Hajduka. Bivši kapetan Hajduka odigrao je 266 službenih utakmica u kojima je zabio 31 gol. Inače, kao voditelj omladinske škole bit će prijavljen Mario Osibov dok Andrić ne završi akademiju pri HNS-u.

- Ovo je drukčija uloga od onoga što sam do sada radio, ali napravit ću sve da omladinska škola funkcionira na najbolji način. Goran Vučević je imao ideju da ja preuzem ovaj posao, inzistirao je na tome. Odlučio sam prihvatiti taj izazov. Iskreno, nisam mislio ovo raditi kada sam okončao igračku karijeru, ali ovo je prilika koja se ne propušta, rekao je Srđan Andrić.

- Rano je govoriti o nekim potezima s moje strane, naglasak će biti na kadete i juniore. Od iduće sezone imat ćemo i U-21 momčad. Znam da u mlađim uzrastima postoje i razni pritisci, ali ako do toga dođe znat ću se postaviti, ustvrdio je Srđan Andrić.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.