SLUČAJ ANTE RUKAVINA

Hajduk ostaje suspendiran pred početak prvenstva

Petak, 13. srpnja 2012. 19:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Šibenčani žele da im se uplata izvrši na žiro-račun odvjetničkog ureda Klobučar, jer je njihov žiro-račun blokiran

Ništa još od dogovora između Hajduka i Šibenika u vezi slučaja Ante Rukavine, bijelima ostaje suspenzija do daljnjega. U nazočnost novog izvršnog dopredsjednika HNS-a  Damira Vrbanovića te tehničkog tajnika Vlade Ivete,   koji su bili  posrednici, održan je sastanak u vezi Hajdukova duga Šibeniku u iznosu od 4,5 milijuna kuna od transfera Rukavine koji je u ljeto 2008. godine s Poljuda otišao u grčki Panathinaikos.

Hajduk su predstavljali predsjednik NO-a  Josip Paladino, član Nadzornog odbora Ljubo   Pavasović-Visković, novi predsjednik Marin Brbić,  klupski odvjetnici  Damir Primorac i Mato Krmek, a Šibenik predsjednik kluba  Goran Pauk, direktor kluba Marko  Karađole, član Izvršnog odbora kluba  Ante Kulušić, koji je ujedno i novi dopredsjednik HNS-a, te  odvjetnik Danijel Klobučar.

Nakon nekoliko sati pregovora  čelnici klubova  nisu se uspjeli dogovoriti. Jedino je dogovoreno da se  pregovori  nastave  sljedećeg tjedna. Splićani nemaju novaca, još nisu  dobili  kredit od 60 milijuna kuna, dok Šibenčani žele da im se uplata izvrši na žiro-račun odvjetničkog ureda Klobučar, jer je njihov žiro-račun blokiran. U slučaju uplate Šibenik bi ostao bez novaca, koji bi pripao vjerovnicima među kojima je  najveći država.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.