PROMJENE U HAJDUKU

Mario Stanić novi savjetnik predsjednika

Ponedjeljak, 16. prosinca 2019. 12:38 Napisao/la  T. B.

Ivan Kepčija novi sportski direktor

Mario Stanić
Mario Stanić Foto: screenshot

 

Mario Stanić novi je savjetnik predsjednika Hajduka Marina Brbića, Ivan Kepčija novi je sportski direktor.

U ponedjeljak su u Hajduku službeno predstavljeni novi ljudi zaduženi za sportsku politiku kluba koju će ubuduće svojim savjetima oblikovati slavni član generacije brončanih iz 1998. godine.

Stanić je bio stanardni reprezentativac, vrhunac karijere doživio je u dresu Chelseaja.

Karijeru je počeo u sarajevskom Željezničaru, kratko je početkom devedesetih igrao za Dinamo, odnosno tadašnju Croatiju.

Nakon što se umirovio, Stanić je pažnju sportske javnosti najviše pridobio britkim i dovitljivim komentarima.

Jedan je od najpoznatijih kritičara Davora Šukera i vrhuške HNS-a, što je referenca koju treba imati dvaki djelatnik Hajduka.

Tijekom predstavljanja Stanić je odgovorio na pitanje kakva sudbina čeka trenera Damira Burića:

- Morate pričekati, moramo obaviti razgovore s njim. Prije nego što donosimo bilo kakve odluke. Neće biti ishitrene, treba ih donositi prema široj slici. Ova publika je zahtjevna i puno je čimbenika o mogućem otpustu trenera. Imamo jasnu viziju koja se poklapa s predsjednikom. Hajduk se nalazi na prekretnici, ili će nastaviti pratiti tržište ili se okrenuti sebi. Volio bih biti dio politike kluba koja ne prati politiku nego je stvara. Prije 30 godina debitirao sam ovdje kao igrač. Nije lako biti igrač Hajduka, tu su veliki pritisci i najveći gušt. Kratak je put od raja do pakla, kazao je Stanić na predstavljanju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.