Slišković mora dokazati da je bio trener Hajduka da bi naplatio 2,2 milijuna kuna duga

Ponedjeljak, 02. travnja 2012. 19:22 Napisao/la  I. J.

Kako ugovor Sliškovića s Hajdukom nikada nije bio verificiran u HNS-u, odvjetnik bijelih Vinko Radovani pravno pokušava dokazati da „Baka „ nije bio prvi stručnjak kluba, te da stoga nema pravo na isplatu potraživanja

Na Općinskom sudu u Splitu u utorak se  nastavlja sudski proces u slučaju u kojem je Blaž Slišković, bivši trener bijelih, tužio Hajduka zbog neisplate 2,2 milijuna kuna dugovanja. Slišković sada treba dokazati da je bio trener kluba sa Poljuda. U sudnici bi se kao svjedoci trebali  napokon  pojaviti bivši predsjednik Branko Grgić, te Igor Štimac koji je u to vrijeme obnašao dužnost sportskog direktora.

Do sada su svoj nedolazak na sud pravdali da nikada nisu  dobili sudski poziv na kućnu adresu. U utorak bi Grgić i Štimac trebali dati svoje iskaze koji bi u mnogome trebali razriješiti  slučaj Slišković. Kako ugovor Sliškovića s Hajdukom nikada nije bio verificiran u HNS-u, odvjetnik bijelih Vinko Radovani pravno pokušava dokazati da "Baka" nije bio prvi stručnjak kluba, te da stoga nema pravo na isplatu potraživanja koju on zahtjeva u podnesenoj tužbi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.