Sivassport želi Avdiju Vršajevića, Turci ponudili Hajduku 500.000 eura odštete

Utorak, 26. studenog 2013. 12:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Poslije susreta predstavnici turskog Sivasspora obavili su razgovor s predsjednikom bijelih Marinom Brbićem

Dvoboj između Hajduka i Osijeka, koji je u nedjelju odigran na Poljudu, promatrali su skauti talijanskog prvoligaša Sassuola i turskog Sivassporta. Od svih igrača koji su igrali najviše im se svidio desni bočni bijelih reprezentativac BIH-a Avdija Vršajević, koji je postigao prekrasan zgoditak.

Poslije susreta predstavnici turskog Sivasspora obavili su razgovor s predsjednikom bijelih Marinom Brbićem, navodno su ponudili 500.000 tisuća eura na ime odštete, željeli bi i zimskom prijelaznom roku Vršajeviać dovesti u svoje redove. Talijani su pak Brbić najavili da će poslati pismeno, službenu ponudu.

Inače, Vršajević je igrao u početnoj jedanaestorici reprezentacije BIH-a, koja je u odlučujućoj utakmici za plasman na Svjetsko prvenstvo pobijedila Litvu u Kaunasu rezultatom (1:0). Strijelac povijesnog zgoditka bio je Ibišević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.