Siniša Oreščanin: Rijeka se otvorila pa je naletjela, protiv Gorice nas čeka drugačija utakmica

Petak, 26. travnja 2019. 15:21 Napisao/la  I. J.
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin Foto: Lario Tus

 Hajduk u subotu igra protiv Gorice, trener Siniša Oreščanin ovako je najavio utakmicu koja dolazi nakon velike pobjede protiv Rijeke:

- Imali smo dva slobodna dana za Uskrs, nadam se da su se igrači malo rekuperali i osvježili, imamo danas još jedan trening. Tjedan je bio najnormalniji, analizirali smo malo Rijeku, ali fokus smo stavili na Goricu. Sve se otvorilo na vrijeme i na način kako nama paše. Tijek susreta je bio takav da je Rijeka htjela igrati malo otvorenije, ali otvarala nam je prostor i 'naletjela je'. No, maknuo bih to sa strane, u subotu nas čeka drugačija utakmica, stil igre Rijeke i Gorice se ne može uspoređivati, čeka nas momčad koja čeka, sigurno će biti drugačije, ali ne znamo ni kako će se ta utakmica otvoriti. Gorica ima pravo računati na pobjedu, imaju jako dobru sezonu, izgrađen stil koji je dobro uigran i isprofiliran. Bit će to sukob stilova, mi u stožeru kažemo da su oni HNL-ov Atletico Madrid, ali mislim da se jako puno pita i nas u toj utakmici. Poklušavamo biti ponizni pred taj susret, znamo kako će oni igrati, sigurno će ići na kontranapade, kaže Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.