Sergej Krešić, sportski direktor Hajduka: Nedostaju nam dva iskusna igrača

Utorak, 02. listopada 2012. 08:36 Napisao/la  I. J.

- Da bismo ostvarili svoj cilj, a to je plasman u Europu naredne sezone, Hajduku su neophodno potrebna dvojica iskusnijih igrača.To se lijepo vidjelo u dvoboju sa Dinamom, rekao je Krešić

 Sportski direktor Sergej Krešić poznat je još kada je bio trener kao sistematična, studiozna osoba koja pazi na svaku izgovorenu riječ. Nije atraktivan za medije, što više, gotovo da je "zakopčan do grla". Poslije subotnjeg derbija sa Dinamom gotovo je zavapio:

- Da bismo ostvarili svoj cilj, a to je plasman u Europu naredne sezone, Hajduku su neophodno potrebna dvojica iskusnijih igrača.To se lijepo vidjelo u dvoboju sa Dinamom. Bez iskusnih igrača teško se suprotstaviti aktualnom prvaku. Znamo što nam je potrebno, odnosno na kakva dva iskusna igrača tražimo, na čelnicima je da donesu odluku, rekao je Sergije Krešić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.