Senijad Ibričić: Da sam igrač Hajduka sigurno bi mi Kup bio u mislima

Četvrtak, 19. svibnja 2022. 14:48 Napisao/la  SC
Senijad Ibričić
Senijad Ibričić Foto: NK Domžale

Senijad Ibičić završio je u Domžalama nogometnu karijeru, bivši igrač Hajduka ovako je najavio utakmicu Dinama i Hajduka u Maksimiru:

- Da sam igrač Hajduka sigurno bi mi Kup bio u mislima. Nažalost, ne bi mi derbi bio u fokusu. Malo je falilo da se koncentracija hajdukovaca u konačnici rasprši na dvije velike utakmice, ali ovako je ostao Kup. Pitanje je s kakvim će sastavom doći Hajduk u Zagreb. Ne vidim potrebe riskirati, jer Kup je iznad svega. Moram priznati, Kup je iznad svega. Trofej se pamti, evo vidite moju karijeru. Bilo je velikih utakmica, ali trofej je jedan. Zato će i hajdukovci misli koncentrirati na finale. Dinamo je utakmica koja je lijepa za igranje, bit će dobra atmosfera, ali to se ne može usporediti s finalom Kupa. Igra se na Poljudu, pun stadion te nosi i čekaš trofej nakon devet godina. Obje momčad traže krunu sezone, pokušat će preko trofeja potpisati uspješnu godinu. Hajduk je u prednosti, ali Rijeka igra odličan nogomet, kaže Ibričić za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.