Raskid ugovora s Malešom, Cicarellijem i Kalinićem koštat će Hajduk više od milijun kuna

Subota, 27. listopada 2012. 10:06 Napisao/la  I. J.

Najveći dio iznosa otpada na Hrvoja Maleša koji je dogovorio da mu klub isplati osam zaostalih plaća što otprilike iznosi 600 tisuća kuna

Hajduk je sporazumno raskinuo ugovore s bivšim Hrvojem Malešom, bivšim predsjednikom Uprave, Pavlom Cicarellijem, bivšim članom Uprave, te sa Ivicom Kalinićem koji je kratko vrijeme obnašao ulogu trenera i doživio srčani udar na uzvratnoj utakmici protiv Žiline na Poljudu. Nakon oporavka Kalinić je obavljao ulogu sportskog direktora, dok novi Nadzorni odbor nije na tu funkciju imenovao Milu Nižetić koji je vrlo smijenjen.

Maleš je dogovorio da mu klub isplati osam zaostalih plaća što otprilike iznosi 600 tisuća kuna. Cicarelli je prihvatio isplatu od 380 tisuća kuna, dok se Kalinič dogovorio da mu klub isplati nešto više od sto tisuća kuna. Hajdukov žiro-račun je još blokiran i sva trojica, kao i svi ostali vjerovnici, trebat će sačekati, dok se konačno ne realizira kredit od 30 milijuna kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.