Radikalna struja preuzima Torcidu, najavljuje se otvoreni rat s HNS-om i prekidanje utakmica

Srijeda, 29. kolovoza 2012. 15:02 Napisao/la  I. J.

Predsjedništvo Kluba navijača Torcida na čelu s tajnikom Stipom Lekićem podnijelo je neopozivu ostavku, a skupina koja bi trebala voditi Torcidu navodno će ući u bitku protiv HNS-a na način da će pokušati prekinuti što više utakmica

Predsjedništvo Kluba navijača Torcida na čelu s tajnikom Stipom Lekićem podnijelo je u ponedjeljak neopozivu ostavku. U priopćenju koje su izdali između ostalog stoji da je vrijeme da mjesto prepuste mlađim navijačima. Čini se da  prava istina kolektivne ostavke predsjedništva leži u činjenici da jedan dio navijačke skupine, i to onaj najradikalniji, nije bio zadovoljan radom dosadašnjeg predsjedništva i tajnika Torcide.

Navodno su se  pojedinci previše "slizali" s čelnicima kluba, neki od njih su imali od toga koristi i uživali povlastice. Radikalna skupina spočitava im da nisu ništa učinili da se Hajduk riješi zaposlenika koji na Poljudu ništa ne rade, a imaju velike plaće, te su dobro "uhljebljeni".

Po preuzimanju vlasti novo vodstvo tražit će od Nadzornog odbora da se klub riješi tih pojedinaca, a prema izvorima bliskih skupini koja bi trebala biti izabrana da ubuduće vodi Torcidu, radikalna grupa navodno će ući u otvorenu bitku protiv HNS-a na način da će ubačenima bengalkama na teren pokušati prekinuti što više utakmica. Već u drugom poluvremenu  protiv Osijeka nekoliko bengalki sa Sjevera završilo je na tartan-stazi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.