Prva prozivka na Poljudu: Krstičeviću se nije odzvalo ni jedno zvučno ime

Utorak, 05. lipnja 2012. 16:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Treneru Mišu Krstičeviću  u Bijelom salonu odazvala su se 32 igrača, najviše igrača su ponikli u omladinskoj školi kluba

U posljednjih nekoliko godina tužnijoj prozivci  igrača Hajduka za  novu sezonu nismo nazočili. Treneru Mišu Krstičeviću  u Bijelom salonu odazvala su se 32 igrača, najviše igrača su ponikli u omladinskoj školi kluba. Velika većina njih dobit će priliku da potvrde svoj potencijal u novoj sezoni. Novih zvučnih imena nije bilo. Na prozivku su došli Andrić kojemu ugovor ističe 30. lipnja,  Gabrić koji će najvjerojatnije napustiti Poljud i postati novi član Rijeke, Vukušić kojeg klub želi prodati. Pomalo je iznenađenje što se na prozivci nije pojavio napadač Lendrić:

 

- Trebao je biti na prozivci. Ne znam zbog čega nije došao, možda ima nekih privatnih problema. Vjerujem da će se danas pojaviti i s momčadi otići na pripreme na Kupres, riječi su v. d. sportskog direktora Nižetića.  

 

Lendrić je nezadovoljan statusom u minuloj sezoni, navodno je potpisao trogodišnji ugovor s belgijskim prvoligašem Waregemom. Putem Arbitražne komisije HNS-a zatražit će raskid ugovora na štetu kluba zbog neisplaćenih plaća. Hajduk za njega traži 2 milijuna eura, dok čelnici Waregema nude nešto više od 300.000 eura. To zna predsjednik kluba Maleš, ali ne i v. d. sportskog direktora Nižetić. Žalosno, ali istinito!

 

Hajdukovci u srijedu putuju na sedmodnevne pripreme na Kupres, potom se vraćaju  u Split. Trenirat će na Poljudu do 22. lipnja kada odlaze na dvotjedne pripreme u Njemačku gdje će odigrati nekoliko prijateljskih pripremnih utakmica.

 

Hajduk ne računa na Jamesa i Ahmada Sharbinija, Lima se pojavio da bi riješio  financijske probleme sa klubom, on će karijeru nastaviti u Njemačkoj ili Rusiji.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.