HAJDUK POČEO PRIPREME

Sergije Krešić traži besplatna pojačanja

Ponedjeljak, 07. siječnja 2013. 11:22 Napisao/la  I. J.

Financijska situacija je teška i jedan od načina da dođemo do svježeg novca je prodaja igrača, rekao je Sergije Krešić

Hajduk je započeo pripreme za proljetni dio sezone. Na prozivci koju je obavio trener Krstičević pojavilo se 39 igrača: Blažević, L. Kalinić, Stipica, Vugdelija (vratari), Andrijašević, Bašić, Bencun, Caktaš, Caput, Čukelj, Džoni, Elez, Hajder, Jonjić, Jozinović, Kiš, Kovačić, K. Ljubičić, Maglica, Milović, Maloča, Mikanović, Milić,  Obšivač, Oremuš, Ozobić, Pašalić, Radošević, Stojanović, Lima, Sušić, Tomaš, Tomašević, Tomičić i Vršaljević.

Ivan Vuković dobio je dan više slobodno zbog proslave pravoslavnog Božića, dok bi Luštica treba tijekom dana stići iz Australije. Na prozivku su stigla i nova lica, Antonio Jakoliš, Zoran Nižić, te Slavko Bralić. Tijekom dana u Split bi trebao sletjeti Jean Evrard Kouassi, tamnoputi 20-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti. Bijeli su zainteresirani za 23-godišnjeg veznog igrača Anela Hadžića koji je član austrijskog Reida. Profesionalni ugovor s bijelima trebao bi potpisati i Mario Jelavić, koji je minulog ljeta odbio ponuđeni ugovor. Iz nepoznatog razloga na prozivci se nije pojavio Kukoč.

- Uključili smo puno mladih igrača kao nagradu za dosadašnji rad. U ponedjeljak navečer putujemo u Međugorje, 16. siječnja  u Čitluku ćemo odigrati prijateljski dvoboj s Brotnjom. Već je poznato da 18. siječnja odlazimo na pripreme u Tursku gdje ćemo odigrati šest prijateljskih dvoboja. Po povratku u Split, 3. i 4.  veljače sudjelovat ćemo na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli. Tražimo još protivnika za generalnu probu pred početak nastavka drugog dijela sezone, rekao je Miško Krstičević, trener Hajduka.

- Nisam od velikih priča, kada stigne neki novi igrač, na vrijeme ćemo vas izvijestiti.  Financijska situacija je teška i jedan od načina da dođemo do svježeg novca je prodaja igrača. Sve je zasad na usmenim informacijama. Pokušavamo i dovesti poneko pojačanje bez plaćanja odštete, što je praktički nemoguća misija, zaključio je Sergije Krešić.

 Fotogalerija Tino Jurić/Pixsell

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.