Promašene investicije: Hajduk nema kome prodati Anđelkovića, Iluridzea i Bukvu

Nedjelja, 05. siječnja 2014. 09:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Splićani žele dovesti jednog pravog, klasičnog napadača, no za skupa pojačanja nemaju novca, pa novi sportski direktor Goran Vučević ima tešku zadaću

Trener Hajduka Igor Tudor sa svojim pomoćnicima u utorak, 7. siječnja, u 10 sati obavit će prozivku igrača za proljetni dio sezone. U dogovoru s novim sportskim direktorom Goranom Vučevićem prvotimcima će biti priključena dvojica nadarenih kadeta Balić i Vlašić (sin Joška Vlašića, op. a.). Jedino novo lice za sada bit će trener vratara Tomislav Rogić. Tudor se zahvalio dosadašnjem treneru Gabriću na daljnjoj suradnji.

Splićani žele dovesti jednog pravog, klasičnog napadača, no za skupa pojačanja nemaju novca, pa novi sportski direktor ima tešku zadaću. Čini se da su bijeli prije okrenuti prodaji nego dovođenju igrača, ali za sada nema niti jedne konkretne ponude za bilo kojeg igrača. Ima dosta upita za Maloču kojega bi željeli dovesti Bešiktaš, Trek Grozny, no cijena im je previsoka, Hajduk traži najmanje 3,5 milijuna eura za svog kapetana. Mladi Elvir Maloku navodno je zanimljiv Juventusu, Fiorentini, Napoliju, predsjednik Brbić kazao je kako bi ga pustili uz odštetu od 10 milijuna eura!?.

Javna je tajna da na Poljudu nisu zadovoljni ovoljetnim pridošlicama, Anđelkovićem, Iluridzeom, Bukvom, koji su trebali biti pojačanja za momčad. Na početku sezone Anđelković se svojim igrama predstavio kao moguće pojačanje, no vrlo brzo se „negdje izgubio„, dok Bukva i posebice Iluridze nisu opravdali svoj dolazak u Hajduk. Štoviše, sva trojica su među najbolje plaćenim igračima, navodno godišnje imaju zagarantiranih cca 100.000 eura. Kako smo neslužbeno saznali, klub bi ih se najradije riješio u zimskom prijelaznom roku samo tko će ih kupiti kada nisu pokazali gotovo ništa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.