Pročitajte kako je Igor Štimac prokomentirao stanje u Hajduku

Petak, 07. srpnja 2023. 12:43 Napisao/la  SC
Igor Štimac
Igor Štimac

Igor Štimac u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ovako je prokomentirao stanje u Hajduku:

- Malo previše znam o nogometu da bi me netko vukao za nos. Ovaj model upravljanja i tiranija koja traje titulu može nažalost dočekati samo slučajno. Evo i Leko je ostavljen na cjedilu, praktično nijedno pojačanje do sada, a sezona pred vratima. Svima je jasno da bez četiri-pet dobrih igrača nema napada na titulu. Ali najgore od svega je što bi eventualnim osvajanjem titule bez srama ovaj model upravljanja prikazivali uspješnim u čemu im vi iz medija silno pomažete. Ali imajući u vidu kako je u ‘Lijepoj našoj‘ prisutno jako malo ili nimalo hrvatskih medija nije ni čudno da se modeli socijalističkog - narodnog upravljanja guraju u prvi plan i bespogovorno veličaju (ne)ostvarenja i promašene sezone. Pa sa 25 milijuna eura godišnjeg budžeta u hrvatskoj ligi i najveće nogometne neznalice bi po sili zakona brojeva jednom, bar jednom do sada bili prvaci.

Prije nekoliko mjeseci nekoć vaše dionice Hajduka prešle su u portfelj udruge ‘Naš Hajduk‘?

- Iskreno sam se nadao da će se pojaviti neka ovca i platiti realnih 150 kuna po dionici da se riješim tog balasta u svom životu. Na moju sreću dogodilo se pravo malo čudo jer teško je danas naći nekoga poput ovih iz ‘Našeg Hajduka‘ spremnih platiti trostruko više od realne cijene. Još jednom velika hvala, pravi su humanitarci, naravno s tuđom lovom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.