Prijateljska utakmica: Bešiktaš bolji od Hajduka, Tina Mihelić izvela početni udarac

Četvrtak, 10. listopada 2013. 22:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Prijateljska utakmica: Hajduk - Bešiktaš 1:2. Najveći pljesak dobili su svjetska prvakinja u jedrenju Tina Mihelić i trener Bešiktaša Slaven Bilić

Prijateljska utakmica

HAJDUK – BEŠIKTAŠ 1:2

Gradski stadion na Poljudu. Gledatelja 8000.

Sudac: Vedran Mamić

Strijelci: 0:1 Uysal (13), 0:2 Dentinho (28), 1:2 Kouassi (44)

HAJDUK: Stipica, Nižić, Maloča (61 Sušić ), Milić, Jozinović (10 Jonjić) , Anđelković (80 Balić), Bradarić (61 Bukva), Kouassi (61 Bašić), Andrijašević (80 Basha), Bencun (72 Maglica), Iluridze (61 Kiš)

BEŠIKTAŠ: Gonen, Kurtulus, Toraman, Franco, Motta, Ozturk, Uysal, Fernandes, Dentinho, Holosko, Eneramo. Još su igrali: Escude, Boral, Suzen, Akgun

Prije početka susreta predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak uručila je svjetskoj prvakinji u klasi laser radial, Tini Mihelić, buket cvijeća i Hajdukov dres s brojem 1 s njezinim imenom. Dar je primio i njezin trener Tonči Antunović. Tina je uz ovacije navijača sa tribina izvela početni udarac.

Gromoglasan pljesak dobio je trener Slaven Bilić, koji od ove sezone vodi turskog prvoligaša Bešiktaš. Bijeli su bili bolji tijekom cijelog susreta, no tu nadmoć nisu znali konkretizirati. Gosti su poveli u 13. minuti golom Uysala, koji je nakon slobodnog udarca koji je izveo sa lijeve strane Fernandes, glavom skrenuo loptu u mrežu domaćina.

Potom su Iluridze, Andrijašević i Bencun bili u prilikama da zatresu mrežu gostiju, nisu bili precizni, točnije vratar Gonen bio je na mjestu. Bešiktaš je u 28. minuti stigao do drugog gola, Dentinho je od centra pobjegao Maloči i s desetak metara svladao Stipicu.

U posljednjoj minuti prvog dijela Kouassi je iskoristio Francov dar, iz blizine je poslao loptu u mrežu Gonena.

U nastavku susreta najbolju priliku propustio Maglica, kada je u 72. minuti u kaznenom prostoru prevario nekolicinu gostujućih igrača, Gonen je loptu izbio u korner.

U samoj završnici Tudor je priliku pružio 16-godišnjem Andriji Baliću, koji se našao u šansi, njegov udarac sa vrha kaznenog prostora prošao je tik uz desnu stativu gola Bešiktaša.

 

Fotogalerija Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.