Ivan Perišić: Povratak bi mogao biti u travnju, ali ne znam točno kada!

Petak, 19. siječnja 2024. 18:45 Napisao/la  SC

Tko je prošao San Siro, ne boji se nikakvog pritiska. Želim Hajduku pomoći da uđe u Europu, kaže Perišić

Ivan Perišić i Lukša Jakobušić
Ivan Perišić i Lukša Jakobušić

Ivan Perišić predstavljen je na Poljudu, evo kada bi mogao debitirati za Hajduk:

- Počeo sam trčati prije 10-15 dana. Sve je OK. Nadam se da ću što prije biti na terenu. Povratak bi mogao biti u travnju, ali ne znam točno kada. Pratimo svaki korak, nećemo žuriti. Idem u Beograd, tamo sam 80 posto rehabilitacije napravio s doktorom Milutinovićem koji me prati. Napredujemo dobro. Radimo svaki dan, cijeli dan. Krajem drugog mjeseca se vraćam u Split. Važno mi je bilo početi trčati. Jedva čekam balun i teren. Nakon ovakve ozljede se ide polako. Idemo korak po korak, pa ćemo vidjeti. Motiva imam itekako, vratiti ću se još bolji. Treniram od osam do osam. Nadam se da će to biti dovoljno da pomognem Hajduku i reprezentaciji. Ovo je novi izazov za mene. Prvih mjeseci je bilo teško za glavu. Ovakve stvari te ojačaju. Ako se postaviš tako, moguće se vratiti gdje sam stao. Svi smo sanjali Hajduk. Nadam se da će se debi dogoditi što prije. Na Petici smo gledali sve lige, pa su se pojavljivali i drugi snovi. Ali Hajduk je bio prvi san, to je sigurno. Ako se dogodi, titula s Hajdukom bit će vrhunac, kazao je Perišić.

Ovako je Perišić prokomentirao kako se nosi s pritiskom u Hajduku s obzirom na velika očekivanja:

- Tko je prošao San Siro, ne boji se nikakvog pritiska. Želim Hajduku pomoći da uđe u Europu. Dugo se nije igralo, rekao je Perišić.

Do predstavljanja kao igrač Hajduka razgovarao je s trojicom suigrača:

- Pričao sam s oba Kalinića. I Odjidjom, kazao je Prišić i dodao:

- Hvala Ferru što mi je omogućio moj dres brojem četiri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.