Poraz od Radomlja pokazao kakvu je momčad dobio Gennaro Gattuso

Četvrtak, 04. srpnja 2024. 08:14 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Ništa novo na Poljudu, točnije na Bledu gdje se hajdukovci nalaze na desetodnevnim pripremama.

Hajduk je poražen u prvoj pripremnoj utakmici u Deželi u srazu sa slovenskim prvoligašem Radomljem koji je klub partner, Hajdukova inozemna filijala.

Mnogi su mišljenja da je to samo bio prijateljski ogled gdje su treneri dali priliku svim igračima da pokažu što mogu i znaju.

Međutim, medalja ima i drugu stranu.

Svaki poraz ruši atmosferu među igračima.

Bijeli su još jednom razočarali igrom, u konačnici i rezultatom.

Stoga se postavlja pitane može li Gennaro Gattuso pokrenuti Hajduk?

Teško!

Trenutačni igrački kadar nema kvalitetu za boljitak.

Svjestan je toga talijanski strateg koji je poslije poraza čelnicima kluba poručio da mu pod hitno trebaju dva napadača, uz njih dva krilna igrača, najmanje 5, 6 novih i kvalitetnih igrača.

Nakon što je sa Poljuda obznanjeno da je Gattuso novi trener, mnogobrojni navijači pali su u trans, euforije je ponovno uhvatila maha, Hajduk će biti prvak.

Poraz od Radomlja samo je pokazao kakvu je momčad u ruke dobio Talijan, Hajduk ima igrački kadar koji nema kvalitetu za više domete.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.