Poklepović neće dočekati kraj sezone na klupi, Brbić pozvao Vučevića na konzultacije

Nedjelja, 12. travnja 2015. 00:36 Napisao/la  I. J.

 Najradije bih otišao, ali ne bi bilo moralno da napustim posao, rekao je Poklepović nakon poraza u Puli. Jedna od mogućnosti je da upravo Vučević preuzme momčad do kraja sezone

Hajduk je porazom (2:3) u Puli postao uvjerljivo najslabija momčad u nastavku sezone, angažman Stanka Poklepovića nije donio ništa dobrog:

- Najradije bih otišao, ali ne bi bilo moralno da napustim posao, jer nikad nisam dao ostavku. Nisu se porazi dogodili zbog moga rada ili upravljanja, ali prihvatit ću odgovornost ako to bude potrebno. Imam osjećaj da je naša momčad bila isprovocirana, ulazila je u situacije koje nisu normalne, čini se da postoji neki razlog. Bili su provocirani od voditelja igre, nisu vladali sobom. Grubosti nije bili, sve čestitke Istri na rezultatu, kod njih sam radio prije 20 godina. Probat ćemo se izvući. Činjenica je da nismo vladali sami sobom. Nije sve išlo kako je trebalo, povrijeđen nam je vratar, pa smo morali raditi promjene. Bit će jako teško izgurati do kraja. Pokušat ćemo kroz kup ili kroz prvenstvo, situacija je bremenita, a i stres koji se događa kroz poraze je jako težak. Bit će dosta teško izgurati sezonu do kraja, rekao je Stanko Poklepović nakon poraza od Istre.

Prema svemu sudeći Poklepović neće dočekati kraj sezone na klupi Hajduka. Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić nazvao je nakon utakmice u Puli sportskog direktora Gorana Vučevića, koji se službeno nalazi u Portugalu. Brbić je nazvao Vučevića zbog konzultacija oko budućeg trenera, a jedna od mogućnosti je da upravo Vučević preuzme momčad do kraj sezone.

U kombinacijama su uvijek prisutni Hari Vukas i Mario Osibov.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.