MIROSLAV BOJKO TVRDI

Ne znam vodi li se hajka protiv nas!

Nedjelja, 14. travnja 2013. 09:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Ako predsjednik NO potpiše da Kiš igra od prve minute i da bude kapetan, to ću bez pogovora prihvatitI, kaže trener Hajduka Mišo Krstičević

Trener Cibalije Miroslav Bojko ne razlikuje se od ostalih hrvatskih trenera kada su u pitanju procjene sudačkih odluka. Osim Dinama u hrvatskom nogometu praktično nema kluba protiv koga se vodi sudačka zavjera. Suđenje na Poljudu bila je zavjera protiv nogometa, sva tri pogotka postignuta su iz nedozvoljenih pozicija.

 

- Ljudi iz MAXtv-a koji su radili prijenos utakmice kazali su mi da su sva tri gola pala nakon nedozvoljenih pozicija. Na posljednjih 6, 7 utakmica sudačke greške događaju su na štetu Cibalije. Da li je to hajka da nas se izbaci iz lige? Ne znam, ne mogu to kazati, ali sudačke pogreške su nam uzeli mnogo bodova, rekao je Bojko.

 

 

- Što je bilo na prethodnih deset utakmica? Malo više  korektnosti ne bi bilo na odmet. Bili smo bolja momčad i zasluženo smo pobijedili. U prvom dijelu propustili smo 4, 5 izglednih prilika, replicirao je trener Hajduka Mišo Krstičević.

 

Kada se se povela riječ o nogometu, Bojko je rekao:

 

- Znali smo da Hajduk u prvih pola sata pokušava postići zgoditak, nismo uspjeli izdržati, primili smo zgoditak. Moji mladi igrači bili su impresionirali igranjem na Poljudu.

 

Krstičevića su novinari podsjetili na status mladog Kiša, koji je dobio priliku

 

- Ako predsjednik Nadzornog odbora potpiše da Kiš igra od prve minute i da bude kapetan, to ću bez pogovora prihvatiti. Kišov je problem što igra na poziciji gdje igraju Caktaš, Andrijašević, Vuković. Treba biti strpljiv, naglašava Krstičević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.