Patinho i Cassio neće u srijedu igrati protiv Brotnja, trener Krstičević odlučio da Brazilci ostanu u Splitu

Utorak, 15. siječnja 2013. 17:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Mario Maloča neće u Trabzonspor: Splićani traže 3,5 mil., Turci nude 2,5 mil. eura

Dvojica Brazilaca, Patinho i Cassio, neće se priključiti suigračima na pripremama u Međugorju tako da neće debitirati u bijelom dresu u prijateljskom dvoboju s Brotnjom koji se u srijedu igra na stadionu Bare u Čitluku s početkom u 14 satii. Trener Krstičević procijenio je da nema razloga da Brazilci dolaze u Međugorje, jer Splićani se ionako poslije susreta vraćaju u Split, a 18.siječnja putuju na dvotjedne pripreme u Tursku gdje će odigrati šest prijateljskih utakmica.

Turski prvoligaš Trabzonspor želio je dovesti kapetana bijelih Marija Maloču u svoje redove tijekom zimskog prijelaznog roka. Čini se da od toga neće biti ništa, Splićani traže 3,5 milijuna eura, dok su čelnici turskog kluba spremni platiti najviše 2,5 milijuna eura. Navodno bi Maloča mogao karijeru nastaviti u Rusiji.

Tonči Kukoč sporazumno je raskinuo ugovor sa Hajdukom, dobio je čiste papire. On je oprostio klubu dug i za uzvrat je napustio Poljud bez plaćanja odštete kada bude odlazio u neki drugi klub. Za koji dan bi trebao otići na probu u Rennes.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.