Odbijena žalba: Hajduk protiv Zagreba igra bez gledatelja, navijači najavljuju nasilni ulazak na stadion

Četvrtak, 27. studenog 2014. 15:06 Napisao/la  SC

Suzdržite se, nikome nije u interesu da nas izbace iz lige, poručuje navijačima Marin Brbić. Policija spremna na sve što ih čeka u subotu

Komisija za žalbe HNS-a odbila je Hajdukovu žalbu, što znači da će Hajduk u subotu utakmicu protiv Zagreba igrati pred praznim tribinama. Treći put zaredom od kada su uslijedile kazne za nerede u Dugopolju! Praktično, nogometaši Hajduka zadnju su utakmicu na Poljudu odigrali u kolovozu, prije nego što su počeli radovi na travnjaku. Na novom travnjaku još nisu igrali.

Budući da u Splitu i cijeloj Dalmaciji vlada napeta atmosfera zbog novog rata između nogometnog Sjevera i Juga, ovakva odluka samo je dodatno podignula tenzije. Odmah su počele kružiti informacije da će navijači u subotu silom pokušati ući na stadion.

- Apeliram na navijače da se suzdrže od bilo kakvih radikalnih ideja, što uključuje nasilan ulazak na stadion, što je čujem ideja velike većine navijača. Suzdržite se, nikome nije u interesu da nas izbace iz lige, prenosi Index poruku predsjednika Marina Brbića.

Iz PU Splitsko-dalmatinske poručuju da su spremni na sve što ih čeka u subotu, kada je Torcida najavila miran prosvjed. Vidjet ćemo koliko će biti miran.