Očekivana odluka: Goran Vučević vodi momčad Hajduka u utakmici protiv Rijeke!

Ponedjeljak, 13. travnja 2015. 14:37 Napisao/la  Ivan Jelić

 Kao što je većina od vas pisala Stanko Poklepović više nije trener, odlučili smo da do kraja sezone momčad preuzme Goran Vučević, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić


Stanko Poklepović više nije trener Hajduka. Informacija koje je počela kružiti neslužbeno u nedjelju, službeno je potvrđena u ponedjeljak.

- Kao što je većina od vas pisala Stanko Poklepović više nije trener. Pokušao nam je pomoći, no rezultat ga nije ljubio. Zahvalio bi mu se, uskočio je u teškom trenutku, no nažalost nije ispalo dobro. Odlučili smo da do kraja sezone momčad preuzme Goran Vučević, on najbolje poznaje stanje u momčadi, uvjereni smo da će učiniti sve da razdrma momčad, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić na izvanrednoj press konferenciji i dodao:

- Nadamo se osvajanju Kupa i trećem mjestu do kraja sezone.

Potom je riječ dobio Goran Vučević, koji se iz kancelarije i mjesta sportskog direktora spušta na teren.

- Želim se iz sveg srca zahvaliti Stanku Poklepoviću, radio je predano, no nažalost nije nas ljubio rezultat. Imali smo sjajnih utakmica, protiv Dinama smo propustili pobjedu, u Zagrebu promašili jedanaesterac, no bodove nismo osvajali. Sa Poklepovićem smo se razišli korektno, a obzirom da nismo imali rješenje van kluba morao sam preuzeti odgovornost.

Pomoćnike još nije odredio...

- Ja sam vojnik kluba, morao sam se staviti na raspolaganje. Svjestan sam da je momčad u krizi, no da ne vjerujem da mogu napraviti pomak ne bi ni prihvatio, rekao je Vučević.

Gorana Vučevića u subotu u 17 sati čeka debi sa Rijekom u kojem neće imati na raspologanju kartonirane Vršajevića i Sušića te ozlijeđenog Kalinića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.