Novi predsjednik Hajduka govorio o tituli prvaka, Perišiću, treneru, sportskom direktoru...

Četvrtak, 25. travnja 2024. 14:07 Napisao/la  SC
Novi predsjednik Hajduka govorio o tituli prvaka, Perišiću, treneru, sportskom direktoru...

Ivan Bilić predstavio se na Poljudu, Hajduk ima novog predsjednika Uprave koji se u životu bavio financijama.

Evo koliko poznaje nogometnu tematiku:

- Održao sam s Nikom (Nikoličius, op.a.) jedan sastanak, danas je i drugi sastanak sportskog odbora. Ostavio mi je dojam velikog profesionalca. Odaje mi dojam da nije završio svoj posao. S njim ću se najviše družiti sljedećih tjedana. Cilj je naći najbolje rješenje za tu poziciju, zaoa je o razgovoru sa sportskim direktorom koji odlazi na kraju sezone.

Jeste li razmišljali tko će biti novi trener i sportski direktor?

- Postoji lista, neću sada o njoj. Za sportskog direktora sam već odgovorio. U idućim tjednima ćemo se ja i on družiti.

Kad ste bili zadnji put na utakmici, što je s Perišićem?

- Bio sam na prvenstvenoj s Dinamom, navijački bih volio da Perišić ostane.

Što će trebati mijenjati da Hajduk osvoji titulu?

- Ove sezone je bilo jako blizu, nakon početka, cijelo vrijeme je bila nada. Ove godine, koliko god završi, jako je ojačala i nada da se može. Sportski dio kluba ima vjeru u bazu igrača. U par navrata, navijački gledajući, par nesretnih događaja tijekom cijelog prvenstva, jedan element su i ozljede. Da su neke sitnice bile drukčije, Hajduk bi bio prvak. Sada kvalitetno trebamo razgovarati s igračima i imamo momčad za iduću seoznu.

Kako pomiriti interes navijača i predsjednika Hajduka u vama?

- Pomirit ću ga ja. Istaknuo bih, moja je uloga ta da spojim ljude unutar kluba, da što kvalitetnije se donose odluke. Neću ja donositi neke sportske uloge, ali bolje organizirati donošenje određenih odluka. Dvadeset godina sam revizor, bavim se ubrzavanjem procesa i kada ih treba zaustaviti unutar društva. Na početku sezone imam nevjerojatno veliku količinu nade.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.