NO Hajduka odbio Tomasove uvjete, pljuska predsjedniku Hrvoju Malešu

Subota, 25. veljače 2012. 18:08 Napisao/la  S. T.

Prije nekoliko dana predsjednik kluba Hrvoje Maleš slavodobitno je najavio da će Tomasov produžiti ugovor s bijelima i da je sve dogovorio s njegovim menadžerom Renom Sinovčićem

 

Prije početka dvoboja između Hajduka i Istre 1961 sjednicu je održao Nadzorni odbor kluba. U poluvremenu susreta novinare je o radu izvijestio predsjednik NO-a Josip Paladino:

 

 - Održali smo sastanak s predstavnicima Društva prijatelja Hajduka te Udruge "Naš Hajduk". Žao mi je što sastanku nisu bili nazočni predstavnici Torcide. Vjerujem da će sljedeći puta i njihovi predstavnici  doći na sastanak, kazao je Paladino.

 

 Raspravljali su članovi Nadzornog odbora i o ponudi kluba Tomasovu za produženje ugovora :

 

 - Uvjete koje traži Tomasov, odnosno, njegov menadžer nismo prihvatili.  Shodno odluci da igrač koji nema potpisan ugovor s klubom ne može trenirati s prvom momčadi, Tomasov  do daljnjega ne može biti u kadru prve momčadi, pojasnio je Paladino.

 

 Prije nekoliko dana predsjednik kluba Hrvoje Maleš slavodobitno je najavio da će Tomasov produžiti ugovor s bijelima i da je sve dogovorio s njegovim menadžerom Renom Sinovčićem. Nadzorni odbor nije prihvatio prijedlog ugovora kojeg je predsjednik ponudio Tomasovu, odnosno kojeg je prezentirao na sjednici NO-a što je "velika pljuska" Malešu!

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.